Kom förberedd till fjällen i år. Undvik köer och bestyr väl på plats, hos oss kan du hyra din och familjens utrustning i lugn och ro innan avfärd och komma förberedd till semesteråkningen. Vi hjälper dig att välja passande utrustning för att du ska få den bästa vinterupplevelsen! 

 

Gratis avbokningsskydd!

Med vårt av- och ombokningsskydd har du alltid öppet köp fram till 3 dagar innan din hyresperiod påbörjas. Det innebär att du kan avboka din hyra och få pengarna tillbaka utan att behöva skicka in något läkarintyg.

Avbokning vid sjukdom

Blir du eller någon nära anhörig akut sjuk innan eller i samband med resan kan du avboka och få pengar tillbaka vid uppvisande av intyg. Gäller fram till och med dagen då hyresperioden påbörjas.

Du kan välja att förboka din utrustning i butik eller direkt på Sporthyra.se. Vi bjuder på upp till 3 fria resdagar* som du inte behöver erlägga hyra för.

>> Så här går det till när du förbokar i butik
  1. Du besöker närmaste butik  en tid och dag som passar dig bäst.
  2. Vi går noggrant igenom alla alternativ i vårt breda uthyrningssortiment så att du får bästa upplevelse i backen eller skidspåret!
  3. Om semestern börjar en tid efter ditt besök hos oss så lägger vi in en förbokning och du bestämmer själv vilken dag du önskar att hämta utrustningen. Om du ska resa i samband med ditt besök hos oss så får du med utrustningen direkt.
>> Så här går det till när du förbokar online
  1. Du summerar din utrustning i kundkorgen på hemsidan.
  2. Gå vidare till kassan och välj i vilken butik och vilket datum du önskar att hämta utrustningen.
  3. Du betalar online med ditt kontokort, Swish eller faktura via Svea Webpay.

När semesterresan är över lämnar du tillbaka utrustningen i närmaste butik.

Trygghet för alla – INFORMATION OM COVID-19

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med att nyttja våra tjänster. Oavsett var i landet du bor och oavsett om du besöker någon av våra butiker och hämtar din utrustning, eller om du vill få din utrustning hemlevererad. Läs mer >>

* För att erhålla upp till 3 fria resdagar kan liftkortskontroll komma att göras.