Vi vill att du ska känna dig helt trygg med att nyttja våra tjänster. Oavsett var i landet du bor och oavsett om du besöker någon av våra butiker och hämtar din utrustning, eller om du vill få din utrustning hemlevererad.

Att hyra i butik under ordinarie öppettider

I butikerna finner du information om 2 meters avstånd under ordinarie öppettider och vi är måna att göra rent gemensamma ytor och vi släpper inte in fler än 50 personer i lokalerna. Vi följer också lokala föreskrifter och rekommendationer beroende på vilken av våra butiker du besöker i landet.

Boka hela butiken för dig själv!

Vi erbjuder också avskild hjälp med utprovningen vid hyrning, du och din familj har då hela butiken för er själva! Dessa tider finns att boka 1 timme innan din lokala butik öppnar och 1 timme efter att butiken officiellt stängt. Mejla eller ring för att boka din privata utprovning!

Lite lyx i vardagen – gratis hemleverans för dig som önskar

Om du önskar hemleverans så ordnar vi det kostnadsfritt om du bor inom en radie av +20 km från närmaste Sporthyrabutik och om du hyr för mer än 1000 kr.

Så här går det till när du bokar:
1. Du bokar din utrustning som vanligt här på hemsidan. Det finns detaljerade guider hur du väljer rätt storlek på utrustningen. Är du osäker, tveka inte att kontakta oss!
2. Vid utcheckningen av din order väljer du alternativet Hemleverans (+20km)
3. Vi kommer sedan att kontakta dig så kommer vi överens om vilken dag som passar för leverans. Vi kör hem utrustning på tisdagar och torsdagar.

Det går även bra att ringa till din närmaste Sporthyrabutik så hjälper vi dig med bokningen på telefon!

Såhär går det till när vi levererar hem till dig:
1. Vi kommer hem till dig överenskommen dag och tid.
2. Vi lämnar av utrustningen packad i skid-bagar utanför din dörr eller port.
3. Vi hälsar på varandra med ett glatt ”Hej” på minst 2 meters avstånd.
4. Vi mejlar kvittohandlingar och avtal till dig för att undvika fysisk kontakt.

Om du behöver byta en storlek
Om du behöver byta en pjäxstorlek kontakta Sporthyrabutiken som levererade utrustningen till dig. Vi Covid-säkra utemiljöer utanför butikerna dit du är välkommen att komma och byta till en ny storlek.

Vi har hanterar utrustningen vid packning och vid leverans med skyddshandskar för en säker hantering.


Vi håller oss uppdaterade!

Vi håller oss uppdaterade kring utvecklingen och följer alla rekommendationer från våra myndigheter. Aktuell information om utvecklingen av covid-19 finns hos Folkhälsomyndigheten:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus/


Ytterligare frågor

Om du har några ytterligare frågor är du alltid välkommen att ringa eller mejla din närmaste Sporthyrabutik eller kontakta oss på info@sporthyra.se.